Zakończenie współpracy z prowadzącym
Prowadzący przestał z Tobą współpracować? Oznacz to kilkoma kliknięciami — historia jego zajęć i raporty pozostaną nienaruszone.
Jak dezaktywować prowadzącego
Wejdź na profil prowadzącego, przewiń na sam dół i w sekcji Dezaktywacja konta pracownika kliknij Już nie pracuje.

Po dezaktywacji prowadzący:
otrzyma status Nieaktywny i automatycznie trafi do zakładki Nieaktywni prowadzący
straci dostęp do Panelu Prowadzącego
nie pojawi się na liście wyboru podczas tworzenia nowych zajęć, wydarzeń ani obozów
zniknie z filtra Kalendarza
W sekcji Dezaktywacja konta pracownika pojawią się wtedy dwie dodatkowe opcje:
Aktywuj ponownie — jeśli prowadzący wraca do pracy w szkole
Usuń prowadzącego — jeśli chcesz całkowicie usunąć go z systemu
Usuwanie prowadzącego
Opcja Usuń prowadzącego jest dostępna dopiero po dezaktywacji. Jeśli stworzyłeś prowadzącego testowo lub przez pomyłkę, możesz go w ten sposób całkowicie usunąć z systemu.
Usunięcie prowadzącego jest nieodwracalne — wraz z profilem zostanie wyczyszczona cała historia jego zajęć.
Ostatnia aktualizacja
Czy to było pomocne?