Dezaktywacja prowadzących

Jeżeli Twój prowadzący już nie współpracuje z Tobą możesz to oznaczyć w systemie bez konieczności całkowitego usuwania go z systemu.

Wystarczy wejść w zakładkę Prowadzący, następnie wybrać interesującą Cię osobę i wybrać przycisk Już nie pracuje.

Jaki to będzie miało wpływ na system?

  1. Takiemu prowadzącemu zostanie nadany status Nieaktywny. Zostanie on automatycznie przeniesiony do zakładki Nieaktywni prowadzący.
  2. Nie będzie miał dostępu do Panelu Prowadzącego.
  3. Nie będzie się pojawiać na liście wyboru podczas tworzenia nowych zajęć/ wydarzeń/ obozów.
  4. Nie wyświetli się w filtrze Kalendarza.

Zachowana jest jednak pełna historia zajęć oraz wciąż prawidłowo działać będą historyczne raporty.